Ismét a TE a judo MEFOB legjobbja!
2019. november 14.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

November 10-én az UTE Megyeri úti cselgáncstermében rendezték meg az idei judo MEFOB-ot, amely az 1950-es években „született meg”, majd némi szünet után 1989-től indult újra. Az idei volt a szünet utáni 31. országos bajnokság, s összesen kétszer nyert más egyetem a TE-n kívül.

Ismét a TE a judo MEFOB legjobbja

Az amatőr és a profi kategóriában a férfiak és a nők egyaránt hét-hét súlycsoportban versenyeztek. A mieinket fűtötte a visszavágás vágya, hiszen tavaly az NKE két ponttal megelőzte őket az összetett pontversenyben. Nos, az idei viadalon a TE hallgatói kitettek magukért, meggyőző fölénnyel utasították maguk mögé a mezőnyt. Tizennyolc egyetem 275 hallgatója vett részt a versenyen, s a Testnevelési Egyetem hallgatói közül bajnok lett Almási Bence, Fehér Zsófia, Holman Nóra, Kochan József, Kunics Réka Fanni, Proszenyák Melinda, Rajkai Róbert, Tarr Emese Petra, Varga Donát és Zsoldos Ádám.

Rajtuk kívül tíz-tíz TE-hallgató ezüst-, illetve bronzérmet szerzett, az összesített csapatversenyben pedig 188 pontot szerezve a mieink lettek az elsők, megelőzve az NKE-t (124) és a PTE-t (96). Jó volt látni a TE-hallgatók küzdőszellemét, ahogyan amatőr kategóriában is, különböző sportágakból érkezve mindent megtesznek a győzelemért.

Címkék: MEFOB,judo
2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!