A világ egyik legjobb vízilabdaedzője, Varga Zsolt látogat a TF-re
2023. december 1.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Az olimpiai bajnok Varga Zsolt, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya lesz a jövő kedden záruló „Sikeres edzői életpályamodell” című előadássorozat utolsó vendége az Athén teremben.

Szeptemberben „Sikeres edzői életpályamodell” címmel új, szabadon választható tantárgy indult a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen (TF).

A kurzus során hazai edzőnagyságok és edzőlegendák beszéltek a szakma szépségeiről és buktatóiról, a sikerhez vezető edzői filozófiáról, a trénerek munkája mögött álló szakmai, érzelmi és mentális töltetről.

Az előadássorozat utolsó állomásán december 5-én, kedden 15.30 órakor a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya, a világ egyik legjobb vízilabdatrénere, a játékosként olimpiai bajnoki címet nyert Varga Zsolt lesz a vendégelőadó.

Ezenkívül prof. dr. h. c. Mocsai Lajos, az esemény házigazdája, az egyetem kuratóriumának elnöke tart prezentációt az ősz során elhangzott előadások tapasztalatait összegezve.

Természetesen lesz kerekasztal-beszélgetés is, amelynek során sikeres edzők és sportvezetők szólalnak meg.

A december 5-i eseményre regisztrálni szükséges, kivéve azokat a TF-es hallgatókat, akik választható tárgyként kísérik figyelemmel az előadássorozatot.

Kép: NSO

Kitöltetlen vagy hibásan kitöltött!

Kitöltetlen vagy hibásan kitöltött!

Kitöltetlen vagy hibásan kitöltött!

Kitöltetlen vagy hibásan kitöltött!

Kitöltetlen vagy hibásan kitöltött!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!