Cikk beküldése

Tisztelt szerzőink! Az alábbi űrlapot csak a levelező szerző töltse ki, azonban többszerzős kézirat esetén a kézirat első oldalán szerepelnie kell az összes szerző nevének, munkahelyének és e-mail címének (maximum 10 szerző). Amennyiben esetleg gond adódik a fájlfeltöltéssel, használják valamelyik ingyenes fájlküldő szolgáltatást (Wetransfer, PCloud, Send Anywhere, stb.). Ha kérdésük van, írjanak a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!

Kötelező mező!

Kötelező mező!

Kötelező mező!

Kötelező mező!

Kötelező mező!

Nem egyezik az előző mezővel!

Kötelező mező!

Kijelentem, hogy a folyóirat szerzőknek szánt útmutatóját elolvastam, és kéziratom az abban előírt követelményeknek megfelel.

Kötelező mező!

A kéziratot szerkeszthető (DOC, DOCX, stb.) és PDF formátumban is kérjük. A kézirat fájlneve a levelező szerző vezetéknevével kezdődjön és a vége tartalmazza az aktuális dátumot. Az összes fájlt egyben (egy fájlként) kell feltölteni. Ha erre nem ismer megoldást, akkor az ingyenes PeaZip alkalmazást ajánljuk. A feltöltendő fájl maximális mérete 50 Mb lehet. Ha valamilyen okból nagyobbat küldene, használjon fájlküldő szolgáltatást (lásd fent), akár linkkel megjegyzésként, akár közvetlenül a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

Invalid Input

Kitöltetlen vagy hibásan kitöltött!

Projektek

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!