Tehetségmenedzsment a hazai jégkorongsportban (podcast)
2023. január 30.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem podcastsorozatának soron következő, ötödik részében a magyar jégkorong-utánpótlás legégetőbb kérdéseit vitatják meg neves hazai szakértők.

Már egy hete tart a TF podcastsorozata, amelyben az egyetem hallgatóit és fiatalokat érintő sportos témákat boncolgatnak elismert oktatóink, valamint intézményünkhöz közeli komoly sportszakemberek.

A sorozat ötödik részében szakértőink megvitatják a különbségeket a nemzetközi és magyar jégkorongsport tehetségmenedzsmentje között, valamint rendkívül értékes, más csapatsortágakra is vonatkoztatható gondolatokat osztanak meg a hallgatósággal a hazai utánpótlásképzés jelenéről, jövőjéről és lehetőségeiről. A beszélgetést prof. dr. Géczi Gábor, a TF Gazdaság és Társadalomtudományi Intézetének igazgatója, a Sportmenedzsment Tanszék vezetője moderálja, a meghívott vendég Kovács Csaba, a fehérvári hokiakadémia szakmai igazgatója, valamint Svasznek Bence korábbi válogatott jégkorongozó, az U17-es és az U18-as válogatott edzője.

Ha már végeztél a vizsgáiddal, és még nem kezdődött el az új szemeszter, ám fojtogat a tudásszomj, kövesd a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem honlapját és közösségimédia-felületeit, ahol január 23-tól február 19-ig TF-es oktatókkal és prominens szakemberekkel készített podcastokat teszünk közzé.

Tehetségmenedzsment a hazai jégkorongsportban podcast

A műsorokat több felületen, a Youtube-on és a Spotify-on is meghallgathatjátok.

Hangoljatok ránk, és osszátok meg másokkal is a podcastokat!

Utolsó módosítás: 2023. január 31. 9:45
nyomtatás
2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!