Jöjjenek a vízi vándortábor-vezetők!
2019. február 8.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Jelentkezési időszaka van – egészen február 15-ig – a vízi vándortábor-vezető pedagógus továbbképzésnek a Továbbképző Központnál.

Jöjjenek a vízi vándortábor vezetők!

A projekt a Magyar Kajak-Kenu Szövetség égisze alá tartozik, amely együttműködésben áll egyetemünkkel, hiszen a TE bonyolítja le a továbbképzést. A vándortábor kormányprogram keretében biztosítja gyerekek számára a vízitúrát, egyszersmind az életre szóló élményt.

„A kiírás szerint az a csoport pályázhat a vízi vándortáborra, amelyben legalább egy olyan tanár szerepel, aki elvégezte a továbbképzést a Testnevelési Egyetemen – mondta érdeklődésünkre Foltán László, aki a képzést koordinálja a Magyar Kajak-Kenu Szövetségnél. – A szövetség biztosít minden feltételt, a táborozástól kezdve az étkeztetésen át a hajókig, sőt még túravezetőről is gondoskodunk. A képzést elvégző tanárok napidíjat is kapnak, bruttó tizenötezer forintot.”

A szövetség jóvoltából három gyakorlati helyszín lett kijelölve, Tokaj, Esztergom, valamint a Szigetköz. Foltán László elmondta: a még egy hétig tartó "felvételi" időszakban már jó néhányan jelentkeztek, s további jelentkezőket várnak.

„Ez ideig mintegy ötvenen jelezték részvételüket a továbbképzésen, s további hetven jelentkezőt várunk még.” – zárta mondandóját Foltán László.

fotó: vizivandor.hu

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!