Online rektori köszöntő és karácsonyi műsor
2020. december 17.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Alapjaiban változtatta meg mindennapjainkat a koronavírus-járvány. Mindez fontos ünnepeinkre is komoly hatással van. Azonban szeretnénk, ha az Egyetem hagyományai nem szakadnának meg, ezért ezúttal online, de megtekinthetik az érdeklődők Mocsai Lajos rektor ünnepi beszédét és TF Műhely karácsonyi műsorát.

A Testnevelési Egyetemen a rektori rendelkezés értelmében az oktatás és a vizsgáztatás is digitális munkarendben zajlik. Így értelemszerűen a szokásos karácsonyi ünnepség is elmarad az Egyetemen. Helyette Prof. Dr. h. c. Mocsai Lajos videóüzenetben köszönti a TE hallgatóit, oktatóit és dolgozóit, a TF Műhely pedig egy szép karácsonyi műsort is készített.

A rektori köszöntőt és a Nemerkényi Krisztina tanárnő irányításával összeállított karácsonyi műsort itt tekinthetik meg. Hálásan köszönjük a résztvevők idejét, felkészülését és azt, hogy egy kis melegséget hoztak mindannyiunknak ezekben a ködös és nehéz napokban! A résztvevők: Bozi András, Ekanem Bálint, Hadusfalvy Polett, Hajdú Virág, Kenéz Gabriella, Laskovics Tímea, Latinovics Ádám, Lévay Dániel, Less Dávid, Mezei Luca Eszter, Patakfalvi Edit, Tóth Donát, Vadász Dorottya, Vizkeleti László, Vránics Ildi, Zsubori Barna.  

Áldott, békés karácsonyi ünnepeket kívánunk mindenkinek! 

A TF műhely ünnepi műsora

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!