Jelentkezz a TF MSc Sport mentáltréner-képzésére!
2023. július 26.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Hamarosan jelentkezhetsz a pótfelvételi eljárás keretében a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem négy féléves MSc Sportmentáltréner-képzésére.

Gyere és tanulj Közép-Európa legrégebbi testkulturális felsőoktatási intézményében, a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen! A TF több szakon is hirdet pótfelvételit, többek között a négy féléves MSc Sportmentáltréner-képzésen is, nappali vagy levelező munkarendben.

Jelentkezz az MSc Sportmentáltréner-szakra, ha edző, a testnevelő-edző/rekreáció és életmód/a humánkineziológia/rekreációszervezés és egészségfejlesztés/a sportszervezés alapképzési szak/a sport- és rekreációszervezés alapképzési szak rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakiránya  oklevelek valamelyikével rendelkezel, illetve van alap- vagy mesterszakon szerzett diplomád, és korábbi felsőoktatási tanulmányaiból  rendelkezel az alábbi kreditekkel: sporttudományi ismeretekből 20 kredit, egészségtudományi ismeretekből 20 kredit, társadalomtudományi ismeretekből 20 kredit.

A sportmentáltrénerek feladata az egészséges felnőttek és gyermekek mentális képességeinek fejlesztése, valamint a testi-lelki egészség megőrzésének támogatása a fizikai aktivitás és lelki működések összefüggéseinek ismeretében. 

A nálunk végzett szakemberek felkészülnek a sportmentális feladatok megtervezésére, ellátására és értékelésére. Munkájuk eredményeképpen növelik a sportvezetők, edzők, szülők és az ifjúság tudatosságát a fizikai aktivitás és a lelki működések valódi teljesítménynövelő és harmonizáló hatásai terén, továbbá a felnőtt- és utánpótlás korú élversenyzők, illetve a rekreációs szintű sportolók számára az edzés- és versenyfelkészítő munkába olyan sportpszichológiai alaptudást vezetnek be, amely hozzásegíti őket sportbéli magatartásuk megértéséhez és fejlesztéséhez. Felkészülnek tanulmányaik folytatására a doktori képzésben.

A felvételi vizsga követelményeit és a pontszámítás módját ezen a linken érhetitek el.

Amennyiben kérdésetek van a képzéssel kapcsolatban, bátran keressétek Takács Istvánné felvételi ügyintézőt a 06 70 902 0187-as telefonszámon!

A pótfelvételire augusztus 10. és 18. között kerül sorr

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!