Elhunyt Molnár Imre
2017. március 17.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Türelemmel viselt, hosszú betegség után életének 67. évében, 2017. március 6-án elhunyt Molnár Imre. Temetése március 23-án, 14.30 órakor lesz a Farkasréti temetőben.

Molnár Imre gyászjelentése

Molnár Imre 1970-1974 között volt a TF hallgatója. Röplabdásként a Malév, majd a TF csapatában játszott. Az egyetem elvégzése után a Budapesti Honvéd Sport Egyesületében felépítette a Sportiskolai rendszert. Később a BHSE torna szakosztályát igazgatta, majd 2005-től 2016 decemberéig a BHSE ügyvezető elnöke volt. Számos olimpiai bajnok nevelkedett az Ő évei alatt, akik nagyon szeretették és tisztelték.

A sportban, a sportvezetésben és a BHSE-ben negyven éven át végzett áldozatos munkájáért több kitüntetéssel és elismeréssel díjazták. A legkiemelkedőbbet, a Szent István Tőrt, mellette a legmagasabb polgári (Bíbor koszorú) kitüntetést tavaly kapta meg, amelyet a Honvédelmi Miniszter adott át részére. Halála mindenki számára óriási veszteség. A TE közössége osztozik a Család gyászában. Emlékét szeretettel és tisztelettel megőrizzük. Nyugodjék békében!

Címkék: gyász,temetés
2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!