Pályázat a TE Támogató Szolgálat diáksegítő munkakör betöltésére
2019. február 27.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Testnevelési Egyetem a Fogyatékosságügyi Koordinációs Iroda nevében pályázatot hirdet a Testnevelési Egyetemen a Támogató Szolgálatban ellátandó diáksegítő munkakörre. A tevékenységért járó fizetés összege havi 20 000 forint évente meghosszabbítandó megbízási szerződés keretében, amely a fogyatékosságügyi normatíva keretéből lesz finanszírozva.

Támogató Szolgálat diáksegítő pályázat

A munkakör kapcsolódó feladatai:

  • adminisztratív feladatok
  • kapcsolattartás az egyetem hallgatóival
  • a hallgatói problémák kiszűrése és a megfelelő egység, személy felé irányítása

Mit kínál a Támogató Szolgálat?

  • rugalmas munkaidőbeosztás a hallgatói kötelezettségeket figyelembevéve
  • a diáksegítő mélyebb ismeretekre tehet szert a diáktanácsadás folyamatában
  • ingyenes részvétel a TE által szervezett tudományos konferenciákon

A pályázatot a Testnevelési Egyetemmel hallgatói jogviszonyban álló, nappali tagozatos, állami ösztöndíjas vagy önköltséges finanszírozási formában, alap-, mesterképzésben, illetve egységes, osztatlan képzésen képzésben részt vevő hallgatók nyújthatják be.

A pályázat benyújtási határideje: 2019. március 7.

Pályázati feltételek

  • motivációs levél csatolása. Maximum egy oldal terjedelemben, amelyben a hallgató ismerteti a rátermettségét és motivációit a Támogató Szolgálatnál teljesítendő lehetséges feladatokkal kapcsolatban.
  • pályázati adatlap csatolása. Az adatlap akkor érvényes, ha azt hiánytalanul, pontosan töltötte ki a pályázó, és aláírta.
  • hallgatói jogviszonyigazolás csatolása. Az aktuális félévről hallagatói jogviszonyigazolás csatolása a pályázati anyaghoz (aktív félév státusszal).

Ha a fentiek közül valamelyik feltétel hiányzik vagy a pályázati dokumentáció hiányos, a kérelem el lesz utasítva. A pályázattal kapcsolatos kérdésekkel a pályázat benyújtási határideje alatt van lehetősége a hallgatónak felkeresni a Fogyatékosságügyi Koordinációs Iroda munkatársait. A hiánypótlás leadása után erre már nincs lehetőség.

A diáksegítő munkakör betöltésének döntéshozatala során a benyújtott pályázati dokumentáció alapján rangsoroljuk a pályázókat, majd az alkalmasnak tartott hallgatók közül személyes beszélgetés után választjuk ki új munkatársunkat. A benyújtott pályázatokat Szilasi Judit, a Testnevelési Egyetem Fogyatékosságügyi Koordinációs Iroda vezetője és Sas Gábor, az iroda munkatársa bírálja el a Közkapcsolati Igazgatóasszony felügyelete mellett.

A pályázatot lezárt borítékban kell leadni a Fogyatékosságügyi Koordinációs Irodának címezve az irodában (K épület A 204) hétköznap 14 óráig vagy a TE Postázó (K épület A 208) postaládájába bedobva.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!