Szinte taroltak a TFSE teqballosai a párosversenyen
2022. április 19.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Tizenkét duó indult az amatőr teqballosoknak az elmúlt hétvégén Dunaújvárosban megrendezett párosversenyen (amelyet az Infinity Teqball szervezett), közülük hat a TFSE színeiben.

Szinte taroltak a TFSE teqballosai a párosversenyen

fotó: World Intellectual Property Organization

A két hatos csoportba sorsolt együttesek eleinte főként biztos megoldásokra törekedtek, igyekeztek felmérni ellenfeleiket, a torna előrehaladtával aztán már a kockázatos mozdulatok bevetésére is szükség volt a remélt eredmény elérése érdekében, egyre inkább emelkedett a meccsek színvonala.

A TFSE hat párosa közül öt bejutott a nyolc közé, mindenki kihozta magából a maximumot, a klubtársak kívülről biztatták egymást, próbálták meglátásaikkal segíteni a meccsben lévőket. A harmadik helyért megrendezett összecsapáson a TFSE-t képviselő Morvai Levente, Major Máté kettős alulmaradt riválisával szemben, így a negyedik helyen végzett, a döntőben azonban garantálva volt a TFSE-diadal, hiszen a két duó tagjai a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem hallgatói.

Nos, a fináléban a Cséri Soma, Maros Zsolt kettős nagy csatában legyőzte a Györkő Bálint, Fraszt Márk duót – vagyis az 1–4. helyezett párosok közül három TFSE-s volt!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!