Hüvös Viktor mesteredzőt hallgathatjuk meg a TF-en
2023. október 16.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Tótka Sándor olimpiai bajnok kajakos edzője, Hüvös Viktor lesz a TF vendége a „Sikeres edzői életpályamodell” című előadássorozat következő, keddi állomásán.

Idén szeptemberben „Sikeres edzői életpályamodell” címmel új, szabadon választható tantárgy indult a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen (TF).

A kurzus során – amelyen hazai edzőnagyságok és legendák tartanak előadást – terítékre kerül a tehetséggondozás, az ehhez kapcsolódó módszertani tudás és eszközök, valamint a személyiségfejlesztés legfontosabb kérdései.

Ennek keretében október 17-én, kedden 15.30 órakor Hüvös Viktor kajak-kenu mesteredző lép a hallgatóság elé, és beszél az edzői pálya szépségeiről és kihívásairól, sikerekről, valamint kudarcról, továbbá a sikeres edzővé válás kritériumairól.

Hüvös Viktor 2007 óta dolgozik edzőként. Eddig három olimpián vett részt, versenyzői – számos vb-, illetve Eb-ezüst- és bronzérem mellett – hétszer nyertek világbajnokságot és hatszor Európa-bajnokságot.

A tokiói olimpián versenyzője, Tótka Sándor megnyerte a K-1 200 m-es számot, aminek köszönhetően a mesteredzői címet is megkapta. Sportolói idén sem tétlenkednek, hiszen mind a hat lehetséges olimpiai kvóta megszerzéséből kivették a részüket: párosban és négyesben is ezüstérmet szereztek az idei kvótaszerző világbajnokságon.

A szakember előadására az alábbi linken kell regisztrálnunk, kivéve azokat a TF-es hallgatókat, akik választható tárgyként választották az előadássorozatot.

2023. október 17. 15.30, Athén terem, Hüvös Viktor >>>

A további program:

  • 2023. október 24. Németh Zsolt (atlétika) >>>
  • 2023. november 7. Szilárdi Katalin (kajak-kenu) >>>
  • 2023. november 14. Mészáros Lajos (kosárlabda) >>>
  • 2023. november 21. Decsi András (vívás) >>>
  • 2023. november 28. Prof. Dr. Sós Csaba (úszás) >>>
  • 2023. december 5. Kerekasztal-beszélgetés sikeres edzőkkel és sportvezetőkkel >>>

Fotó: delmagyar.hu

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!