Karácsony a Testnevelési Egyetemen
2019. december 18.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Testnevelési Egyetem új központi épületében, az Aulában került sor az egyetem 2019-es karácsonyi ünnepségére. A TF Műhely tagjai által összeállított műsor után egy jó hangulatú fogadásra is sor került.

A Nemerkényi Krisztina tanárnő szervezésében már évtizedek óta megrendezett ünnepségre ezúttal egy a TE-en rég, vagy talán soha nem látott nagyságú karácsonyfa előtt, alatt került sor. Azonban nem csupán a háttér volt szép, az előtte zajló előadás is, amelyen több remek énekest és Vizkeleti László újabb versét is megismerhettük. Emellett remek zenei előadást is láthattak az érdeklődők, akik szép számmal érkeztek az intézmény nem hivatalos évzárójára.

Karácsony a Testnevelési Egyetemen

A műsor végén - Prof. Dr. h. c. Mocsai Lajos rektor úr távollétében - Dr. Sterbenz Tamás általános rektorhelyettes mondott köszöntőt és kívánt minden dolgozónak boldog karácsonyt és eredményekben gazdag boldog újévet. Emellett egy sakkfeladványt is kihirdetett Sterbenz tanár úr,amelyre az ünnepségen nem, de azóta a JAM-en már lehet, hogy érkezett jó megfejtés.

Karácsony a Testnevelési Egyetemen

Az ünnepség terített asztal mellett kötetlen beszélgetéssel, és persze a feladvány megoldásának kutatásával ért véget. 

Békés, boldog karácsonyt és újévet mindenkinek!

Karácsony a Testnevelési Egyetemen

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!