Nagypályás kispályások
2020. július 2.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Noha a Magyar Labdarúgó Szövetség május eleji döntése értelmében a bajnoki idény az alsóbb osztályokban befejeződött (nem hirdettek bajnokokat, nem voltak kiesők, illetve feljutók sem), nem mehetünk el szó nélkül a TFSE ragyogó eredményei mellett. Sztranyovszky Márk, a futsal-szakosztály vezetője elmondta: mind a lányok, mind pedig a fiúk kiválóan szerepelve meneteltek céljuk elérésre felé, csak sajnos a járványügyi helyzet közbeszólt.

A TFSE női futsalosai jelentősen megerősített játékoskerettel vágtak neki a 2019–2020-as évadnak, és apró megingástól eltekintve hozták formájukat, a tavasszal sikerült az egész mezőnyt magukmögé utasítaniuk.

„Ők is és természtesen én is borasztóan sajnáltam, sőt még most is sajnálom az idény berekesztését, mert a lányok csodálatos eredményt tudtak volna elérni. De a következő kiírásban újra nekiveselkedünk!” – foglalta össze a lényeget megkeresésünkre Sztranyovszky Márk.

Nagypályás kispályások (futsal)

Gruber Kitti cselei is sokat számítottak

Az NB II Nyugati csoportjában viaskodó férfi futsalosok ugyancsak öregbítették a Testnevelési Egyetem hírnevét, a TFSE együttese ugyanis veretlenül zárta az alapszakaszt, majd pedig a rájátszásban megrendezett mindkét összecsapását megnyerve megőrizte százszázalékos mérlegét. A gárda kimagaslott a mezőnyből, teljes mértékben megérdemelte volna a feljutást egy osztállyal feljebb.

"Nagyon szeretnénk, hogy a TFSE utánpótlás-válogatottjai az NB I-ben szerepelhessenek - tette még hozzá a futsal-szakosztály vezetője.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!