Bánhidi Ákos, az olimpiai bajnok Liu testvérek korábbi trénere lesz a TF vendége
2023. szeptember 11.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A remek szakember a „Sikeres edzői életpályamodell” című előadássorozat második állomásán árul el érdekességeket a hallgatóságnak.

Mint ismert, „Sikeres edzői életpályamodell” címmel új, szabadon választható tantárgy indult szeptember elején a TF-en. A programot – amelynek házigazdája prof. dr. h. c. Mocsai Lajos kuratóriumi elnök – a Magyar Edzők Társaságával közösen szervezi intézményünk. 

Ebben a félévben a legsikeresebb magyar edzőktől tanulhatnak, akik felveszik a „Sikeres edzői életpályamodell” című szabadon választható tárgyat.  A kurzus során terítékre kerül a tehetséggondozás, az ehhez kapcsolódó módszertani tudás és eszközök, valamint a személyiségfejlesztés legfontosabb kérdései.

A sorozat második állomásán Bánhidi Ákos, az olimpiai bajnok rövid pályás gyorskorcsolyázó Liu testvérek korábbi trénere tart előadást szeptember 12-én, kedden 15.30-tól az Athén teremben.

Előadásában szóba kerül a motiváció, a példaképek, a tehetség, az intellektuális képességek és a szakmai felkészültég szerepe a sikerben, valamint szó esik edzésmódszertanról is.

A keddi előadásra itt jelentkezhetünk.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!