Sikeres női vezetők is támogatják a mentorprogramot
2023. május 10.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Társadalmi Kapcsolatok Iroda és alumnitagunk, Herendi-Mihók Ildikó szervezésében újraindult női mentorprogram csúcseseményének adott otthont május 8-án, hétfőn este az egyetem Róma terme.

A 12 fős csapat – közöttük hét TF-es hallgató – a Forbes magazin "Legbefolyásosabb magyar nők" listájáról meghívottakkal kiegészülve kerekasztal-beszélgetésen vett részt.

Az este során Liptay Gabriella (marketing- és kommunikációs igazgató, KPMG Hungary), Orbán Anita (globális kormányzati kapcsolatokért felelős igazgató, Vodafone), valamint Vidus Gabriella (vezérigazgató, RTL Magyarország) osztotta meg tapasztalatait a vezetői ambíciók hátteréről és jelentőségéről, a nemi esélyegyenlőség és egyenlőtlenség jelenségéről, a női vezetők munkájának sajátosságairól, valamint a sport szerepéről mindennapi életükben.

A mentoráltak, akik az eseményt megelőzően három alkalommal egynapos online tréningen vettek részt, kérdéseket tehettek fel az üzleti világ és a média kiemelkedő képviselőinek, sőt tanácsokat is kérhettek tőlük. A beszélgetést másik alumnink, Fazekas Erzsébet, a Sport Tv szerkesztő-műsorvezetője moderálta.

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem, a Magyar Olimpiai Bizottság, a Magyar Edzők Társasága, valamint a Sport Tv partnerségében zajló program résztvevői május 11-én, csütörtökön „onsite” formában, egyénileg is megismerkedhetnek mentoruk munkájával, és együtt gondolkodhatnak olyan női vezetőkkel, akik még inkább ambicionálhatják őket egy (sport)vezetői karrier kiépítésében.

A mentorprogram kétórás médiatréninggel zárul, amelyet szintén Fazekas Erzsébet vezet.

Sikeres női vezetők is támogatják a mentorprogramot 2

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!