Női mentorprogram a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen
2023. április 11.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Társadalmi Kapcsolatok Iroda és alumnink, Herendi-Mihók Ildikó programvezető közös szervezésében újraindul női sportolóknak, edzőknek és sportszervezőknek szóló ingyenes mentorprogramunk.

Női sportolóként vezetői ambícióid vannak?

Fejleszteni szeretnéd kommunikációs készségeidet?

Érdekel az énmárka felépítése?

Akkor itt a helyed!

A Társadalmi Kapcsolatok Iroda és alumnink, Herendi-Mihók Ildikó programvezető közös szervezésében újraindul női sportolóknak, edzőknek és sportszervezőknek szóló ingyenes mentorprogramunk.

A program keretében együtt dolgozhattok neves, hiteles női vezetőkkel, akik azért álltak a program mellé, hogy inspiráljanak és támogassanak benneteket jövőbeli céljaitok elérésében.

Itt lesz velünk egy nemzetközi szinten is sikeres business coach, egy elismert sportpszichológus, egy sportjogász és egy, a hazai üzleti szférában sikeres HR-vezető. Csatlakozik hozzánk az ország egyik legismertebb reklámügynökségének PR-vezetője, eljön hozzánk a Google „I’m remarkable” workshopjával és megismerhetitek a karakterazonos személyes márkaépítést. Izgalmas médiatréningen vehettek részt a Sport Tv jóvoltából. Találkozhattok olyan női vezetővel, aki személyes tapasztalatain keresztül osztja meg kihívásait, hogyan lehet jól megélni sikereinket, és miképpen lehet tanulni kudarcainkból, hogy aztán azokból építkezve új sikereket érjünk el.

A program talán legkedveltebb része az, amikor segítőink személyes mentoraikkal találkozhatnak saját környezetükben. Célunk, hogy a program résztvevői számára teljes képet tudjunk adni a következőkről:

  • hogyan működik egy szponzorációs együttműködés céges oldala,
  • hogyan működik a sportmédia,
  • egy sportág márkaépítéséhez hogyan tud hozzájárulni egy sportoló,
  • hogyan működik a műhelymunka egy márkaépítéssel foglalkozó kreatív ügynökségnél,
  • hogyan működik egy sportszakmai tanácsadással is foglalkozó nemzetközi multicég,
  • hogyan működik egy sportruházatot gyártó cég,
  • miben tud segíteni egy profi sportcoach?

A cél olyan hiteles női vezetői mentorokat megismerni és velük együtt gondolkodni, akik a sportolók, edzők számára komoly inspiráló hatással lehetnek. Hiteles példaképekkel találkozhatsz.

Tapasztalat, tudás, networking, illetve részvétel komolyabb mentorálási folyamatban.

A program zárásaként egy kerekasztal-beszélgetésen is részt vehetsz, ahol személyesen találkozhatsz néhány meghívottal a Forbes „Legbefolyásosabb nők Magyarországon” listájáról.

Vissza nem térő alkalom, hogy kérdezz, inspirálódj, változz! A program négy alkalmat magában foglaló hibridverzióban indul 2023. április 20-án.

Online időpontok:

2023. április 20. 9.00–17.00-ig

2023. április 27. 9.00–18.00-ig

2023. május 4. 9.00–18.00-ig

Offline, személyes nap:

2023. május 10. 9.00–19.00-ig.

Várjuk jelentkezésed önéletrajz és motivációs levél formájában a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre legkésőbb 2023. április 13-ig.

A program szakmai együttműködő partnere a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem, a Magyar Olimpiai Bizottság, a Magyar Edzők Társasága, valamint a Sport Tv.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!