A 11. nap sem hozott TF-sikert az Európai Egyetemi Játékokon
2022. július 27.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Lódzban zajló Európai Egyetemi Játékok tizenegyedik játéknapján labdarúgóink és férfi kosárlabdázóink is vesztesen hagyták el a pályát, de a helyosztón vigasztalódhatnak.

A 11. nap sem hozott TF sikert az Európai Egyetemi Játékokon

A TF futballcsapata a Granadai Egyetem ellen lépett pályára az 5-8. helyért vívott találkozón. Prukner László együttese jól kezdett, és a 30. percben a vezetést is megszerezte, de hamar érkezett a válasz. A második félidő 5. percében újra betalált az ellenfél, kialakítva ezzel a 2–1-es végeredményt. A szakadó esőben óriásit küzdöttek Prukner László tanítványai, és sokat meríthetnek a tegnapi mérkőzés tapasztalataiból a mai helyosztón a 7. helyért, amelyen norvég ellenféllel néznek majd szembe.

A 11. nap sem hozott TF sikert az Európai Egyetemi Játékokon 1

Boros Zoltán vezette férfi kosárlabdázóink a csoportkör záró, harmadik mérkőzésén 32 pontos vereséget szenvedtek a török Beykent Egyetemtől (88–56), így a kvartett negyedik helyén végeztek. Ma a 9. helyért szállnak harcba a portugál Lisszaboni Egyetem ellen.

Az egyetlen jó hír a végére maradt: a magyar egyetemek közül továbbra is a TF áll a legelőkelőbb (4.) helyen az éremtáblázaton.

Fotó: Borhi Mihály
Forrás:
TFSE

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!