Újabb sikeres webinar-sorozat a Berni Egyetemmel
2021. július 5.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Testnevelési Egyetem és a svájci University of Bern három részből álló angol nyelvű webinár-sorozatot szervezett, amely a sportmotiváció köré épült. A sorozat három eseménye különböző fókuszcsoportokat vizsgált a motiváció és a sport összefüggésében: a fiatalokat, a felnőtteket és az időseket.

Újabb sikeres webinár sorozat a TE és a Berni Egyetem együttműködésében

A Berni Egyetem főépülete (forrás: Wikipédia)

Az esemény mindhárom alkalommal hasznos és használható tudást adott a résztvevőknek, amelyen főként német nyelvterületről érkezők vettek részt. Akik a sorozat összes előadásába bekapcsolódtak és válaszoltak az előadók által összeállított kérdőívre, részvételi oklevelet kaptak a szervező egyetemek aláírásával.

A TE oktatói közül Dr. Lacza Gyöngyvér, Csordás-Makszin Ágnes, Veress Réka és Dr. Dóczi Tamás tartott színvonalas előadást, továbbá Dr. Uvacsek Martina és Török Lilla szakmai hozzászólásokkal emelték a webinár színvonalát. A berni Sport és Egészségtudományi Kart Dr. Claudio Nigg dékán képviselte. Meghívott előadóként hozzájárultak a webinár-sorozat értékéhez: Veress Réka (EMMI-HEPA), Dr. Regina Guthold (WHO), Prof. Dr. Markus Gerber (UniBAS), Dr. Juana Willumsen, Paige Denison.

A széria novemberben folytatódik, témája a különböző korcsoportú, sportágú és szintű professzionális sportolók motiválása lesz. Hosszú távú célunk hasonlóan magas színvonalú online események szervezése sportközeli, illetve egyéb témákat a középpontba helyezve, megszólítva a TE más nemzetközi partneregyetemeit, jelenlegi és korábbi hallgatóit.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!