Tudástár a MTTOE oldalán
2020. április 7.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Ezúton ajánljuk a testnevelő tanárok és az érdeklődők figyelmébe a Magyar Testnevelő Tanárok Országos Egyesületének honlapján található tudástárat, ahol hasznos és érdekes szakmai információkat, tájékoztatókat találhatnak az iskolai testneveléssel kapcsolatban.

A gyerekek számára ajánlható anyagok folyamatosan bővülni fognak a következő napokban, hetekben. A tartalmakat szakemberek lektorálják, ellenőrzik, ezzel is biztosítva, hogy a tanulók testnevelő tanáraikon keresztül hiteles információkhoz jussanak, ellentétben az online térben megtalálható több hasonló típusú anyaggal.

Ezzel kapcsolatban Prof. Dr. Hamar Pál, az MTTOE elnöke, a TE oktatási rektorhelyettese elmondta: „Az aloldalra csak szakmai szűrön átmenő tartalmak kerülhetnek fel. Az interneten sok információ és gyakorlatanyag elérhető, de sajnos nem mindegyik pontos és alapos. Több új szakmai anyag van előkészületben, melyek kapcsán ezúton is kérem a testnevelő tanárokat, a TF oktatókat, az edzőket: amennyiben szeretnének ehhez a közös munkához hozzájárulni és van olyan anyaguk, amit arra érdemesnek tartanak, küldjék el nekem, és nyilvánosságra hozzuk.”

A tudástár szerepe felértékelődhet a következő hetekben, tette hozzá az MTTOE elnöke, mert a távoktatásban komoly szerepet kaphatnak a tanulóknak érdekes, a pedagógusoknak pedig minőségi szakmai anyagok.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!