Már lehet regisztrálni a 2020 FISU World Forumra
2020. július 20.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Elindult a 2020 FISU World Forum honlapja, és ezzel megkezdődött a regisztráció az augusztus 12. és 14. között a Testnevelési Egyetemen tartandó digitális világeseményre. A digitális fórum iránt érdeklődők a honlapon található felületen már regisztrálhatnak. 

Mint ismert, a világjárvány miatt elmarad az augusztus közepére tervezett XV. FISU World Forum, amelynek a Testnevelési Egyetem (TE) adott volna otthont. A szervezők: a TE, a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) és a szakmai partner, a Digitális Jólét Program azonban a Nemzetközi Egyetemi Sportszövetséggel (FISU) egyetértésben úgy döntöttek, hogy az online térben tartják meg az így történelmi eseményt. Fennállása során egyik szervezet sem rendezett még ilyen volumenű rendezvényt digitális formában.

Már lehet regisztrálni a 2020 FISU World Forumra

A koronavírus-járvány alatt a szervezőbizottság tagjai, Mezei Dániel a TE marketing osztályvezetőjének koordinálásával nem tétlenkedtek, így számos egyeztetést követően, az utóbbi hetek hatékony munkájának köszönhetően elkészült és elindult az esemény honlapja.

A fórum szempontjából újabb mérföldkő, hogy július 15. óta regisztrálhatunk az eseményre. A MEFS tájékoztatása szerint eddig 27 különböző országból regisztráltak a néhány nap alatt, ám az előttünk álló időszakban ez a szám vélhetően emelkedik. 

Jóllehet az előadók listája még nem végleges, az esemény programja igen. Ami a regisztrációt illeti, a digitális fórum iránt érdeklődők a honlapon található felületen tehetik meg, ám fontos információ, hogy kizárólag a nemzeti egyetemi sportszövetségeken keresztül. A MEFS arra kéri a magyar érdeklődőket, hogy Ancic-Valkai Ágnesnél, a szövetség nemzetközi kapcsolatok igazgatójánál jelezzék regisztrációs szándékukat az alábbi e-mail címen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

A regisztráció menete:

  1. Először küldjön egy e-mailt Ancic-Valkai Ágnesnek és jelezze regisztrációs szándékát. 
  2. Ezt követően kap egy regisztrációs kódot.
  3. Írja be ezt a kódot a regisztrációs felületre, majd töltse ki az adatlapot!
  4. Ezzel regisztrált az eseményre.

A TE és a MEFS képviselői elmondták, várják a magyar érdeklődőket – mind egyetemi sportvezetésből, mind a sport iránt érdeklődő hallgatók részéről – erre a különleges és ingyenes Hallgatói Világfórumra, amelyen interaktív módon vehetnek részt. Tehetik majd mindezt egy olyan felületen, amely a DJP munkatársainak jelentős segítségével valósul meg és - az első nemzetközi visszajelzések alapján - egyedi és roppant látványos lesz.   

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!