Hallgatói innovációs ötletpályázat
2021. augusztus 24.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Testnevelési Egyetem 2019-1.2.1-2019-EGYETEMI-ÖKO-2019-00012 pályázat keretében létrejött Pályázati, Innovációs, Technológia és Tudástranszfer Központ (PITTK) hallgatói ötletpályázatot hirdet az egyetemmel jogviszonyban lévők számára.

Hallgatói innovációs ötletpályázat 2021

A pályázók köre

A Testnevelési Egyetemmel aktív hallgatói jogviszonyban álló személy nyújthat be egyénileg egy pályázatot. Az ötletpályázat keretében nem támogatható az a pályázó, akinek pályázata, ötlete bármilyen egyéb pályázati konstrukcióban nyertes, vagy finanszírozásban részesült.

A pályázat tárgya

Olyan aktív hallgatóhallgatók jelentkezését várjuk, akiknek van saját, egyedi ötleten alapuló, innovációs tartalmat rejtő ötlete. A pályázat célja az ötlet elindításához anyagi, illetve szakmai támogatás nyújtása.

Díjazás

A szakmai zsűri által három pályázat kerül kiválasztásra.

  1. helyezett: 250 000 forint
  2. helyezett: 150 000 forint
  3. helyzett: 100 000 forint

A pénzbeli támogatás az aktív hallgatói jogviszonyhoz kötött egyösszegű ösztöndíj-kifizetés, melynek célja a bemutatott ötlet továbbfejlesztésének támogatása.

A pályázat benyújtása

A pályázatokat 2021. szeptember 1. éjfélig a pályázó nevének és a „TE-PITTK hallgatói innovációs ötletpályázat 2021” tárgy feltüntetésével az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  email címre szükséges megküldeni.

A pályázat dokumentáció tartalma

  1. A pályázó projekt ötletének bemutatása maximum 15 oldal terjedelemben PDF formátumban.
  2. Adatkezelési nyilatkozat aláírva szkennelt formátumban.

Kapcsolódó dokuementumok

  • Pályázati útmutató >>>
  • Részletes projektfelmérési kérdőív >>>
2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!