Kassáról érkezett látogató a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemre
2023. november 22.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A TF-re látogatott az Erasmus+ KA131-es program keretében dr. Klaudia Zusková, a kassai Pavol Jozef Safarik Egyetem docense.

A vendégoktatót dr. Gyömbér Noémi, a Pszichológia és Sportpszichológia tanszék docense fogadta. A felek a jövőbeni szakmai együttműködés kereteiről, esetleges közös kutatásokról, publikációkról és tananyagfejlesztésről beszélgettek.

Kassáról érkezett látogató a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemre

A kassai egyetem 2024 áprilisára nemzetközi konferenciát szervez, amelyre meghívta a TF szakembereit, hogy vegyenek részt, illetve tartsanak workshopot. A Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatósága részéről dr. habil. Kádár Judit igazgató és Koppa Györgyi partnerkapcsolati koordinátor találkozott a vendéggel, akivel megvitatták annak lehetőségét, hogyan lehetne szorosabbá fűzni a szlovák és a többi V4-ország kapcsolatát. Ezenkívül dr. Zusková megtekintette a TF kampuszát.

Végül, de nem utolsósorban, dr. Lacza Gyöngyvér, a Rekreáció Tanszék tanszékvezető egyetemi docensével a két egyetem képzéseiről tárgyaltak, valamint a rekreáció területén kialakítandó esetleges együttműködésekről egyeztettek.

Kassáról érkezett látogató a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemre 3

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!