Már csak a NEKA rendezvényére regisztrálhatunk a Sportinnón
2023. október 2.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Az október 4.és 6. között esedékes VI. Sport és Innováció Konferencia TF-es programjaira már beteltek a helyek, ám az október 4-i NEKA-s napra még regisztrálhatunk. 

Kétezer-huszonhárom október 4. és 6. között immáron hatodik alkalommal rendezik meg a Sport és Innováció Konferenciát. A háromnapos eseménynek a Nemzeti Kézilabda Akadémia (október 4., Balatonboglár) és a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem (október 5. és 6., Budapest) ad otthont.

Vélhetően a gazdag programkínálatnak, a neves előadóknak, valamint a konferencia érdekfeszítő témájának (Az edzők képzésének innovatív módszerei) köszönhető, hogy beteltek a „TF-es helyek”, vagyis a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen sorra kerülő programokra már nem regisztrálhatunk – tájékoztattak a szervezők. Összesen 715-en regisztráltak.

Megtudtuk ugyanakkor azt is, hogy a NEKA még várja a jelentkezőket az október 4-i balatonboglári rendezvényére, amelyen többek között kitűnő magyar és külföldi kézilabda-szakemberekkel találkozhatunk.

A NEKA és a Kézilabda-specifikus Módszertani Központ közös rendezvényére ellátogat ugyanis Chema Rodriguez, a magyar férfi felnőtt kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya és Golovin Vlagyimir, a magyar női felnőtt kézilabda válogatott szövetségi kapitánya is, de juniorválogatottjaink kapitányai, Sótonyi László és Szilágyi Zoltán is elfogadták a meghívást. 

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!