A Duna Televízióban szerepelt a TF két oktatója, Lénárt Ágota és Rácz Levente
2023. szeptember 6.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A remek szakemberek a Ridikül című adás vendégei voltak, és abban igyekeztek segítséget nyújtani a szülőknek, mit sportoljon gyermekük.

Dr. Lénárt Ágota egyetemi docens, a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem Pszichológia és Sportpszichológia Tanszék vezetője és dr. Rácz Levente, a TF Kineziológiai Tanszékének vezetője, a Nemzeti Kézilabda Akadémia vezető erőnléti edzője volt a Duna Televízió vendége kedden a Ridikül című adásban, amelynek középpontjában a gyermekek sportágválasztása volt.

A Duna Televízióban szerepelt a TF két oktatója Lénárt Ágota és Rácz Levente 2

A két szakember beszél a sportágválasztás nehézségeiről, a sportszocializáció jelentőségéről, a példamutatásról és a mintakövetésről, továbbá azt is elmondják, hogyan segíthetjük gyermekünket a sportágválasztásban.  

A műsorban rajtuk kívül Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, háromgyermekes családapa, a Nagy Sportágválasztó kommunikációs igazgatója és Imre Géza kétszeres olimpiai ezüst- és kétszeres olimpiai bronzérmes párbajtőröző, a Budapesti Honvéd Sportegyesület sportigazgatója, kétgyermekes édesapa is megosztja tapasztalatait, illetve tanácsait a nézőkkel.

Az adást ide kattintva tekinthetitek meg.

A Duna Televízióban szerepelt a TF két oktatója Lénárt Ágota és Rácz Levente 3

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!