Jelentkezz a TF MSc rekreáció képzésére!
2023. július 20.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Hamarosan jelentkezhetsz a pótfelvételi eljárás keretében a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem négy féléves rekreáció képzésére.

Gyere és tanulj Közép-Európa legrégebbi testkulturális felsőoktatási intézményében, a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen! A TF több szakon is pótfelvételit hirdet, többek között az MSc rekreáció képzésen is.

Jelentkezz a TF MSc rekreáció képzésére, ha rendelkezel rekreáció és életmód, a rekreációszervezés és egészségfejlesztés, a sport- és rekreációszervezés alapképzési szak rekreációszervező és egészségfejlesztő szakirányú oklevelek valamelyikével , illetve van alap- vagy mesterszakon szerzett diplomád, és a korábbi felsőoktatási tanulmányaidból rendelkezel az alábbi kreditekkel: sporttudomány, egészségtudomány területéről 20 kredit, neveléstudomány, pszichológia, társadalomtudományok területéről 20 kredit.

Az okleveles rekreációmenedzserek az aktív, egészségorientált szabadidő-kultúra kialakításán keresztül képesek a lakosság életmódját pozitív irányba befolyásolni, és ezáltal hatékonyan hozzájárulni a különböző célcsoportok és egyének életminőségének javulásához.

Okleveles rekreációmenedzser végzettséggel alkalmas leszel vezetői, irányítói, menedzseri és tanácsadói feladatkörök betöltésére a sport, kiemelten a szabadidősport, valamint a rekreáció és az egészségfejlesztés területén sportszervezetekben, egészségügyi, szociális, nevelési-oktatási intézményekben, illetve civil szervezetekben. Az ezen a szakon végzettek a doktori képzésben folytathatják tanulmányaikat.

A felvételi vizsga követelményeit és a pontszámítás módját ezen a linken érhetitek el.

Amennyiben kérdésetek van a képzéssel kapcsolatban, bátran keressétek Takács Istvánné felvételi ügyintézőt a 06 70 902 0187-as telefonszámon!

A pótfelvételire augusztus 10. és 18. között kerül sor.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!