Partnerkapcsolati látogatás a Valenciai Egyetemen
2023. június 6.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Partnerkapcsolati látogatás keretében a Valenciai Egyetemen járt dr. habil. Kádár Judit, a Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatója és Sztojalovszky Gabriella partnerkapcsolati koordinátor.

A magyar küldöttséget a Valenciai Egyetem Sporttudományi Tanszékének dékánja, dr. Ferran Calabiug Moreno fogadta. A felek megbeszélést folytattak dr. Maria de las Huertas González Serrano sportmenedzsment-oktatóval és Joan Ubéda Colomerrel, a mozgássérültek sportjáért felelős szakemberrel, aki mobilitáskoordinátor is egyben.

A TF-es küldöttség látogatásának eredményeként a közeljövőben főként a sportdiplomácia és sportmenedzsment területén kezdhetik meg a felek online előkészítő tárgyalásaikat, hogy közös szimpóziumokat, hallgatók mentorálását és egyéb projekteket szervezzenek.

A Valenciai Egyetem képviselői megerősítették részvételi szándékukat a TF és a Berni Egyetem közös webinársorozatán, amelynek következő állomására – „Women is Sport” címmel – az őszi szemeszterben kerül sor.

Ezenkívül a spanyol egyetem külön kiemelte, hogy szeretne részt venni a 2025-ben sorra kerülő EASM-konferencián, amelynek a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem lesz a házigazdája.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!