„Ropogtak” a fegyverek a TF-en, sikerrel zárult a házi sportlövőbajnokság
2023. május 11.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A nagy sikerre tekintettel ebben a félévben is megrendezték a házi sportlövőbajnokságot a TF dolgozói és hallgatói számára. A népes és lelkes mezőny reggeltől estig igyekezett helytállni a lőállásban.

Méltó módon, sportlövőbajnoksággal ünnepeltük meg a győzelem napját. Május 9-én az egyetem London termében ugyanis a dolgozók tízlövéses légpuska, a hallgatók pedig húszlövéses légpisztoly és húszlövéses légpuska kategóriában mérték össze tudásukat.

Ropogtak a fegyverek a TF en sikerrel zárult a házi sportlövőbajnokság 1

A viadal népszerűségét bizonyítja, hogy reggel 8-tól egészen este 19 óráig félóránként érkeztek a versenyzők a lőállásba. A megméretés nem járt zajjal, hiszen lézeres találatjelző gép segítette a szervezők munkáját. 

A dolgozók mezőnyében a hölgyeknél 25-en, a férfiaknál kilencen álltak rajthoz. A nőknél Utczás Katinka, a Sportélettani Kutató Központ tudományos segédmunkatársa, a férfiaknál dr. Béres Sándor, az Atlétika Tanszék vezetője célzott a legjobban.  

Ropogtak a fegyverek a TF en sikerrel zárult a házi sportlövőbajnokság

A hallgatók 11 fős légpuskás mezőnyében Senoha Kitti bizonyult a legjobbnak, míg a légpisztolyosok nyolcfős mezőnyében Nágl Roland szerezte meg az első helyet.

A dolgozók eredményeit itt, a hallgatókét pedig itt böngészhetitek.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!