Végleges a TF-es Nemzetközi Napok programja
2023. április 18.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Immáron teljes az április 25. és 27. között sorra kerülő Nemzetközi Napok (IDIH 2023) programkínálata. A háromnapos eseményt a Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatósága szervezi a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen.

Neves egyetemek képviselőivel és előadóival találkozhatunk a Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatósága (NKI) nagyszabású rendezvényén, az IDIH 2023-on, amely három napon át tart a TF-en.

Az IDIH 2023 olyan platformot kínál az egyetemen, amelyen a hazai és nemzetközi szakértők előadások, kerekasztal-beszélgetések alkalmával engednek betekintést munkájukba, illetve megvitatják a nemzetközi együttműködés és projektek lehetőségeit. A résztvevők a Partner University Fair keretében megismerkedhetnek a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem partneregyetemeivel.

A program első napján több külföldi egyetemi delegáció érkezik a TF-re, többek között Belgrádból (Szerbia), Tiranából (Albánia), Cergyből (Franciaország) és Új-Mexikóból (Egyesült Államok). Őket egyetemünk rektora, prof. dr. Sterbenz Tamás fogadja. Április 25-én, kedden tehát a nemzetközi partnertalálkozók lesznek az esemény középpontjában.

A második napon (április 26.) a központosított pályázatokra és a projektmenedzsmentre helyeznek nagyobb súlyt (felkészülés és pályázatírás lehetőségei), míg a harmadikon (április 27.) az oktatói, hallgatói mobilitás lesz a fő téma. Utóbbi megvitatásában a TF diákjai is tevékenyen részt vehetnek, és az interkulturális oktatás, a külföldi hallgatói szolgáltatások tapasztalatairól, gyakorlati lehetőségekről szerezhetnek információkat.

Program >>>

Regisztráció >>>

Végleges a TF-es Nemzetközi Napok programja

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!