Színes programok, neves vendégek – Nemzetközi Napok a TF-en!
2023. március 30.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatóságának szervezésében április 25. és 27. között Nemzetközi Napokat (IDIH 2023) tart a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem. A nagyszabású eseményre neves egyetemek képviselői, illetve előadók érkeznek.

A harmadik nap, tehát április 27. „alakulásában” a TF diákjai is tevékenyen részt vehetnek: az interkulturális oktatás, a külföldi hallgatói szolgáltatások tapasztalatairól, gyakorlati lehetőségekről szerezhetnek információkat.

Az IDIH 2023 olyan platformot kínál az egyetemen, amelyen a hazai és nemzetközi szakértők előadások, kerekasztal-beszélgetések alkalmával engednek betekintést munkájukba, illetve megvitatják a nemzetközi együttműködés és projektek lehetőségeit. A résztvevők a Partner University Fair keretében megismerkedhetnek a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem partneregyetemeivel.

„Három téma köré igyekeztünk fölépíteni a programot – mondta érdeklődésünkre Lakos Katalin, a TF Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatóságának munkatársa. – Az első napon a külföldi partnerek érkezését várjuk. A másodikon a centralizált pályázatokra és projektmenedzsmentre összpontosítunk (felkészülés és pályázatírás lehetőségei). A harmadikon pedig az oktatói, hallgatói mobilitáson lesz a hangsúly. Ekkor a meghívott egyetemek és a TF képviselői a sikeres nemzetközi programok, interkulturális oktatás, tanítás módszertanban szerzett tapasztalataikat osztják meg. A program harmadik napján aktívan bevonják a hallgatókat is.”

A háromnapos esemény rektori köszöntővel kezdődik a TF-en. Prof. dr. Sterbenz Tamás többek között Belgrádból (Szerbia), Tiranából (Albánia), Cergyből (Franciaország) és Új-Mexikóból (Egyesült Államok) érkező egyetemi delegációkat fogadhat.

„Rendkívül színes és sokrétű programot kínálunk a neveléstudománytól egészen a külföldi oktatási képzésekig, sőt a World Leisure Organization Youth Ambassadors is ekkor nyitja meg irodáját az egyetemen. Hisszük, hogy ez a három nap valójában több lesz három napnál, szeretnénk ugyanis hagyományt teremteni a nemzetközi partnernapok megrendezésével” – tette hozzá Lakos Katalin.

Regisztráció és program >>>

Színes programok neves vendégek Nemzetközi Napok a TF en

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!