Rendhagyó 80. születésnap a TF-en
2023. március 30.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A múlt hét péntekén egyetemünk adott otthont az 1967-ben végzett, aranydiplomás Somorjai László nyugalmazott testnevelő tanár és edző 80. születésnapja köszöntésének, melyre több mint 150 vendég érkezett, köztük TF-es Alumni tagok – elsősorban egykori évfolyamtársak –, valamint barátok és sportbéli ismerősök.

Az esemény arra is lehetőséget teremtett, hogy az ünnepelt bemutassa „A kor nem kór” című verseskötetét, melyből Kútvölgyi Erzsébet, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, valamint Márton András Jászai Mari-díjas színész, rendező, politikus, diplomata olvasták fel a számukra legkedvesebb költeményeket. A zenei aláfestést Magyar Csaba (szintén leendő aranydiplomás TF-es) az egykori legendás Express együttes billentyűse adta.

Az egyetem részéről Mikolovics Zsuzsa, a Társadalmi Kapcsolatok Iroda Alumni ügyekért felelős ügyvivő szakértője köszöntötte Somorjai Lászlót, aki maga is meghatódott a szépszámú ünneplő közönség láttán. 

A remek hangulatú esemény záróakkordjaként a szerző dedikálta a helyszínen megvásárolható kötetét, és köszönetét fejezte ki az Egyetemnek azért, hogy alma máterében volt lehetősége az egykori TF-es társaival a közös ünneplésre.

Rendhagyó 80. születésnap a TF-en

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!