Gál Andrea is tartott előadást a Csanádi Árpád-konferencián
2023. március 21.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem Társadalomtudományi Tanszékének vezetője, dr. habil. Gál Andrea volt az egyetlen női előadója a Csanádi Árpád születésének 100. évfordulója alkalmából megrendezett konferencián. A hétfői eseménynek az MVM Dome adott otthont.

A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB), a Magyar Olimpiai Akadémia, a Ferencvárosi Torna Club, a Csanádi Árpád Általános Iskola, Sportiskola és Középiskola, valamint a Csanádi Árpád Olimpiai Baráti Kör szervezte rendezvényen jelen volt Csanádi Árpád özvegye és fia, továbbá több magyar olimpiai bajnok és Nemzet Sportolója, így Rejtő Ildikó, Sákovicsné Dömölky Lídia, Kamuti Jenő és Martinek János is.

A konferencián előadást tartott többek között Schmitt Pál, a MOB tiszteletbeli elnöke, Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnöke, dr. Aján Tamás, a MOB korábbi főtitkára és dr. Dénes Tamás sporttörténész, a Magyar Sportújságírók Szövetségének főtitkára.

Az esemény egyetlen női felszólalója a Magyar Olimpiai Akadémia tanácsának tagja, egyetemünk Társadalomtudományi Tanszékének vezetője, Gál Andrea volt, aki Csanádi Árpád TF-es tevékenységéről beszélt a szép számban megjelent hallgatóságnak. 

Fotó: Magyar Olimpiai Bizottság

Gál Andrea is tartott előadást a Csanádi Árpád konferencián 2

 

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!