Ismét sikeres évet zárt az Analitikai Laboratórium
2023. március 6.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Sport-táplálkozástudományi Központ Analitikai Laboratóriuma az MSZ EN/ISO/IEC 17025:2018 szabvány szerinti akkreditációs előírásoknak megfelelően 2023-ban is elvégezte a teljes minőségirányítási rendszerre kiterjedő belső auditot, majd a hozzá kapcsolódó vezetőségi átvizsgálást.

A minőségirányítási vezetőből és szakértőből álló bizottság az audit során mindent rendben talált a laboratóriumban. A vezetőségi átvizsgáláson a laboratórium munkatársain kívül részt vett az egyetem vezetőségének képviseletében prof. dr. Szmodis Márta is. Megállapítható, hogy a laboratórium nagymértékű fejlődésen ment keresztül az előző évben, és jelentősen bővítette vizsgálati profilját, valamint ügyfélkörét a tőle megszokott, kiemelkedő színvonalon, amelyet a 98,2%-os vevői megelégedettség, továbbá az Érték és Minőség Nagydíj megtartása is jól bizonyít.

Dr. Szilágyi-Utczás Margita, a központ igazgatója és a laboratórium vezetője bemutatta az új kutatásfejlesztési irányokat, amelyekben nagy súlyt fektetnek a növényi hatóanyagok vizsgálatára, ezzel még különlegesebbé téve a laboratórium hazai viszonylatban már eddig is egyedülálló vizsgálati profilját.

Ismét sikeres évet zárt az Analitikai Laboratórium

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!