Az amerikai Új-Mexikói Egyetemről érkezett Fulbright-ösztöndíjas vendégprofesszor a TF-re
2023. február 10.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

2023. január 26-án egyetemünkre érkezett dr. John Barnes, az Új-Mexikói Egyetem (UNM) Sportmenedzser Tanszékének oktatója, aki a Fulbright-ösztöndíjprogram keretében utazott Budapestre, és az egész tavaszi félévet a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen tölti a Sportmenedzser Tanszék kutató és oktató munkatársaként.

Vendégünk két választható tantárgyat oktat majd angol nyelven a tavaszi szorgalmi időszakban: a BSc-s hallgatóink számára felvehető Sports in North Americát, valamint az MSc-s hallgatók számára elérhető Leadership and Managementet.

Dr. Barnes az elmúlt hét során a nemzetközi kapcsolatok referensei, Sztojalovszky Gabriella és Koppa Györgyi segítségével ismerkedett meg Budapesttel, a TF campusával, majd részt vett a jelenleg Magyarországon tartózkodó Fulbright-ösztöndíjas oktatók orientációs eseményén, ahol dr. Kádár Judit előadást tartott a magyar felsőoktatásról.  

Vendégoktatónk immár a Sportmenedzsment Tanszéken is otthon érezheti magát, hiszen prof. dr. Géczi Gábor és Nagy Andrea segítségével az A303-as irodában kapott munkaállomást, ahol szívesen fogadja a TF hallgatóit és oktatóit, a korábban UNM-en járt kollegákat, és természetesen a szorgalmi időszakban szerdánként az óráin is találkozhatnak vele a hallgatók.

Üdvözöljük a TF-en, dr. Barnes! 

Az amerikai Új Mexikói Egyetemről érkezett Fulbright ösztöndíjas vendégprofesszor a TF re 2

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!