Egy hét múlva rendezik az I. MLSZ Erőnléti és Sporttudományi Konferenciát a TF-en
2023. február 8.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Február 16-án, csütörtökön rendezik meg az I. MLSZ Erőnléti és Sporttudományi Konferenciát, amelynek a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem lesz a házigazdája.

Újabb rangos eseményt köszönhetünk a TF-en, méghozzá a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Edzőképzési Központja Erőnléti és Sporttudományi Konferenciáját, amelyen tapasztalt, neves előadók vesznek részt.

Meghallgathatjuk Chris Barnest, aki több Premier League-ben szereplő labdarúgóklubnál is dolgozott. Jelenleg tevékeny részt vállal az Európai Labdarúgó-szövetség, az UEFA erőnléti edzői licencének kidolgozásában. Rendszeres előadója hazai és nemzetközi konferenciáknak, számos szakcikk szerzője, a Staffordshire-i Egyetem vendégprofesszora. 

Vendégünk lesz Chris Carling, aki 2019 óta a Francia Labdarúgó-szövetség sporttudományi vezetője. Huszonegy éve tevékenykedik az élsportban sporttudományi tanácsadóként, dolgozott többek között a Francia Rögbiszövetségnél, az Olympique Marseille-nél, a Paris Saint-Germainnél vagy éppen a Manchester Unitednél.

Itt lesz velünk Kovács Bence Márk, aki a TF-en végezte tanulmányait, és jelenleg a Sporttudományok Doktori Iskola PhD-hallgatója. A tehetséges szakember a 33-szoros magyar bajnok Ferencváros erőnléti edzője.

A rendezvényen előadást tart Schuth Gábor, aki sport- és edzéstudományból szerzett mesterdiplomát a sunderlandi egyetemen, majd az ottani labdarúgó-akadémián gyűjtött tapasztalatot teljesítményelemzőként. Kétezer-tizenöt óta a Magyar Labdarúgó-szövetségnél (MLSZ) dolgozik erőnléti edzőként, továbbá sporttudományi szakemberként az utánpótlás válogatottak, illetve 2016-tól – kisebb megszakításokkal – a felnőttválogatott mellett.

További információért kattints ide, az esemény részletes programját pedig ide kattintva érjük el.

A konferencia helye:
Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem, Alkotás utca 42-48., Athén terem

A konferencia időpontja:
2023. február 16., csütörtök, 8.00-17.00

                                                                                                                                                                                         Fotó: MLSZ

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!