Február 5-ig meghosszabbították az EASS2023 konferenciaabsztrakt leadási határidejét
2023. január 27.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Továbbra is beadhatják absztraktjaikat az érdeklődők az Európai Sportszociológiai Társaság konferenciájára, amely 2023. május 30. és június 2. között kerül megrendezésre a TF-en.

Február 5-ig meghosszabbították az EASS2023 konferenciaabsztrakt leadási határidejét

Mint ismert, nyár elején a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem lesz a házigazdája az Európai Sportszociológiai Társaság konferenciájának, az EASS2023-nak, amelyre eddig már 80-an regisztráltak. Az esemény témája: Átalakuló sport – átalakuló európai társadalmak.

Fontos információ, hogy a konferencia szervezői 2023. február 5-ig meghosszabbították az absztraktok leadásának határidejét.

Az Európai Sportszociológiai Társaság egyik alapító tagja dr. Földesiné Szabó Gyöngyi professor emerita, a TF Társadalomtudományi Tanszékének nyugalmazott oktatója, míg a szervezet elnökségében dr. Perényi Szilvia, a Sportmenedzsment Tanszék docense képviseli egyetemünket.

A rendezvény fővédnöke prof. dr. Sterbenz Tamás, a TF rektora és prof. dr. Géczi Gábor, a TF Gazdaság és Társadalomtudományi Intézet igazgatója, a Sportmenedzsment Tanszék vezetője.

A konferencia angol nyelvű honlapját erre a linkre kattintva érjük el, további információt – absztraktleadás, poszterek és prezentációk készítése, részvételi díj –pedig itt találunk.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!