Podcastban szólalnak meg a TF oktatói – hangolj ránk!
2023. január 6.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A téli vizsgaidőszak végétől egészen a második félév kezdetéig TF-es oktatókkal készült podcastokat sugárzunk a legkülönbözőbb témákban. A tf.hu szerkesztősége a te véleményedre is kíváncsi. Gyere és hallgasd velünk az adásokat!

Podcastban szólalnak meg a TF oktatói

Ha már végeztél a vizsgáiddal, és még nem kezdődött el az új szemeszter, de nem szeretnél ismeretszerzés nélkül maradni, kövesd a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem honlapját, ahol január 23-tól február 19-ig TF-es oktatókkal készített podcastokat teszünk közzé.

A sorozatot prof. dr. Sterbenz Tamás rektor vezeti fel, a vele készült podcastot január 23-án, hétfőn hallgathatjátok meg.

A folytatásban szinte minden napra jut egy-egy adás. Olyan érdekes témákról lesz szó, mint amilyen „Az Úszó Nemzet Program jelene és jövője” (prof. dr. Sós Csaba), a 2022-es női kézilabda Európa-bajnokság szakmai tapasztalatai (dr. Ökrös Csaba és dr. Marczinka Zoltán), a 2022-es junior és felnőtt torna Európa-bajnokság és az olimpiai kvalifikációs világbajnokság értékelése (dr. Kalmár Zsuzsa) vagy éppen a 2023 tavaszán elkészülő Monspart Sarolta Akítv Életmód Stratégia háttere (dr. Lacza Gyöngyvér).

Természetesen nem hiányozhat a palettáról a sporttudomány sem: prof. dr. Sterbenz Tamás a sakkban és a kosárlabdában használt döntéselméletekről, dr. Rácz Levente és Langmar Gergely a tehetséggondozás és a sporttudomány kapcsolatáról, dr. Lénárt Ágota a sportolók korszerű felkészítésében használt alkalmazott sportpszichológia szerepéról és módszereiről, míg dr. Lacza Zsombor a tudomány eredményességben betöltött szerepéről beszél – hogy csak néhányat említsünk a számos érdekfeszítő tudományos téma közül.

Persze nem maradunk foci nélkül sem, hiszen Prukner László, dr. Tóth János és ifj. dr. Tóth János a katari labdarúgó-vb-t vesézi ki. Szalma László és kollégái pedig az előttünk álló atlétikai vb-t vitatják meg. Dr. Szekeres Diána, Ocskó Eszter és dr. Nagy-Tóth Nikolett Ágnes a sportjogról, prof. dr. Géczi Gábor a sportirányítás legégetőbb kérdéseiről, míg dr. Gál Andrea a Healthy Campusról oszt meg velünk érdekes részleteket.

Az adásokkal kapcsolatos kérdéseiteket és felvetéseiteket bátran írjátok meg a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre!

Kezdés január 23-án, hétfőn. Tegyétek be a fülest és hangoljatok ránk!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!