A TF is bemutatkozik az Educatión
2023. január 4.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Látványkos showműsorral és neves sportolókkal várja az érdeklődőket január 12. és 14. között az Educatio nemzetközi oktatási szakkiállításon a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem.

A TF is bemutatkozik az Educatión 1

Immáron 23. alkalommal rendezik meg a Hungexpo területén az Educatio nemzetközi oktatási szakkiállítást, amelyen természetesen egyetemünk is jelen lesz.

Mint ismert, a szakkiállítást azzal a céllal hívták életre, hogy választ adjon a felsőoktatással kapcsolatos legégetőbb kérdésekre, továbbá, hogy összekapcsolja az érintett szereplőket – a hazai és külföldi felsőoktatási intézményeket, tankönyvkiadókat, nyelviskolákat, szakképző intézményeket – az érdeklődőkkel, vagyis a diákokkal, illetve az oktatókkal és szülőkkel.

A január 12. és 14. között sorra kerülő eseményen a TF január 12-én, csütörtökön 12.30 és 12.55 között mutatkozik be a nagyszínpadon, ahol először a TFSE cheerleadercsapata ad színvonalas showműsort, majd dr. Ökrös Csaba általános rektorhelyettes mond köszöntőbeszédet. A program zárásaként a TFSE ritmikus gimnasztikázói igyekeznek ámulatba ejteni a közönséget.

Az egyetem standján a Tanulmányi Hivatal és a Hallgatói Önkormányzat képviselői várják az odalátogatókat, akik felvilágosítást kérhetnek intézményünk program- és kurzuskínálatáról, míg prof. dr. Sterbenz Tamás rektor január 13-án, pénteken 10 és 11 óra között várja a továbbtanulni vágyókat.

Sőt híres TF-es sportolókkal is találkozhattok: többek között a háromszoros olimpikon, Európa-bajnok cselgáncsozóval, Karakas Hedviggel, az olimpiai 5. helyezett, vb-ezüstérmes birkózóval, Szőke Alexszel, valamint a TFSE NB I-es kosárlabdázójával, Németh Almával.

Ha kíváncsi vagy az ország legrégebbi testkultúrával és sporttudománnyal foglalkozó felsőoktatási intézményére, a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemre, gyere el az eseményre, és keresd fel az intézmény standját!

A rendezvény időpontja: 2022. január 12-14., 10.00–17.00

A tavalyi Educatio szakkiállításról készült filmet itt tekinthetitek meg.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!