Baristának állt Bácsi Péter, a TF hallgatója
2022. november 28.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Jótékonysági eseményen képviselte a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemet az intézmény levelező képzésére járó Bácsi Péter világ- és Európa-bajnok birkózó, aki néhány óra erejéig elmerült a kávéfőzés rejtelmeiben.

Baristának állt Bácsi Péter a TF hallgatója 2

November 21. és 27. között jótékonysági gyűjtést rendezett a Scruton V.P. közösségi tér a Vöröskereszt, az Ökomenikus Segélyszervezet és a Dévai Szent Ferenc Alapítvány részére. Az adománygyűjtő akció során a Scruton minden kávé árából 100 forinttal támogatta a fent említett szervezeteket.

A gyűjtőhét csúcspontja november 24-e, csütörtök volt, amikor híres előadóművészek – színészek, zenészek – és sportolók álltak a pult mögé, hogy kávét főzzenek az adakozni vágyóknak. 

Így tett Bécsi Péter, a TF levelező képzésére járó korábbi világ- és Európa-bajnok birkózó, aki olyan ismert sportolók társaságában állt baristának, mint Nagy Antal, az 1986-os mexikói labdarúgó-világbajnokságot megjárt magyar válogatott és a Budapest Honvéd korábbi csapatkapitánya, Jansik Szilárd Európa-bajnok vízilabdázó vagy éppen Tomori Zsuzsanna négyszeres Bajnokok Ligája-győztes kézilabdázó.

A szervezők november 28-án, hétfőn adják át az összegyűlt adományt az érintett szervezetek képviselőinek.

Fotó: Scruton/Facebook

Baristának állt Bácsi Péter a TF hallgatója

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!