Az Indonéz Olimpiai Bizottság a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen
2022. július 7.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

2022. június 22-én egyetemünkre látogattak az Indonéz Olimpiai Bizottság vezetői: Daniel Loy főtitkárhelyettes, Jovius Carolus Legawa sportágfejlesztés igazgató és Horváth Lilla nemzetközi kapcsolatokért felelős vezető.

Az Indonéz Olimpiai Bizottság a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem a Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatóságán fogadta őket, az intézményt dr. Kádár Judit igazgató és D'Ess Sabina Alexandra nemzetközi kapcsolatok referens képviselte, a Külgazdasági és Külügyminisztérium Sportdiplomáciai Osztályáról pedig Baranyai Krisztián (a TF Nemzetközi sportkapcsolatok – Sportdiplomácia képzés idén végzett hallgatója) volt jelen.

Az Indonéz Olimpiai Bizottság szeretne nyitni a tengerentúli területek felé edzőik, sportolóik fejlesztése érdekében. Céljuk egy edzőközpont létrehozása, amelyben kiváló partner lehet a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem. A találkozó során bemutattuk egyetemünket, továbbá szóba kerültek a potenciális együttműködési lehetőségek. Vendégeink megismerték a 2022 őszén induló angol nyelvű BA és MSc edzőképzésünket és a rövid képzési palettát, majd sétát tettek a campuson.

A felek bíznak benne, hogy a beszélgetés egy jövőbeli sikeres együttműködés első lépése volt.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!