Kultúrmorzsák a Testnevelési Egyetemen
2021. október 13.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Új, különleges, reményeink szerint hagyományteremtő eseményt rendeztek október 7-én. Az estet Kultúrmorzsák címmel hirdette meg a szakszervezet, ahova alumni tagokat is hívtak.

Kultúrmorzsák a Testnevelési Egyetemen

Az Athén terem folyosójának sarka egyedi hangulatot kölcsönzött, jó volt az akusztikája, a megvilágítás, a nézők közelről láthatták a szereplőket. A műsor változatosságát zongora- és gitárjáték, valamint ének, vers és próza garantálta.

A szereplők a kollégáink, illetve közeli családtagjaik voltak. Vizkeleti László, az est ötletadója, saját elgondolkodtató verseit szavalta Pallagi Béla zenei aláfestésével. Faragóné Kovács Patrícia szarkasztikus humorral megírt, szórakoztató prózai műveit olvasta fel, amelyek közül az egyiket korábban beválogatták a 100 szóban Budapest című novelláskötetbe. A Zeneakadémia konzervatóriumában tanuló Faragó Liliána – Patrícia leánya – Mozart és Chopin darabokat adott elő zongorán. Vass Balázs Pallagi Bélával egy Queen szám átiratát adta elő gitáron nagyszerűen. A TF műhelyt Mezei Luca képviselte, aki Rihanna egyik jól ismert, nehéz dalát énekelte el. Vendégként Szarka Péter magas színvonalú, lírai gitárjátékával színesítette a repertoárt. Az est jó pogácsázós beszélgetéssel zárult.

Egy biztos: érdemes lenne folytatni a programot, mert kollégáinkat teljesen más oldalukról ismerhettük meg. Köszönjük az élményt, a Kultúrmorzsákat.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!