Jó hangulatú alumni bográcsozás a kollégium udvarán
2021. október 12.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Kötetlen baráti megbeszélés keretében cseréltek eszmét, és persze érezték jól magukat a Testnevelési Egyetem alumni tagjai a szeptember 25-én rendezett bográcsozáson.

Remek hangulatú alumni bográcsozás a kollégium udvarán

„Hosszas várakozás után végre személyesen is találkozhattunk legaktívabb alumni tagjainkkal egy bográcsozás alkalmával szeptember 25-én, szombaton a Kerezsi Endre Kollégium udvarán, ahol ragyogó napsütésben tölthettünk el néhány közösségépítő órát” – számolt be a hagyományteremtő eseményről Dr. Lőkös Dániel, az Alumni, Karrier és Speciális Hallgatói Szolgáltatások Iroda (AKSI) vezetője. – Amíg az ízletes gulyás főtt, a múlt élményeit, izgalmas emlékeket idéztünk fel a kollégium udvarán. Beszélgettünk, beszéltünk, ki mivel foglalkozik, hogyan tudunk egymás munkáját segítve a legjobban hozzájárulni az egyetem, a test- és sportkultúra fejlődéséhez.”

Az AKSI a hosszú járványhelyzet után meghívta tagjait egy kellemes hangulatú ebédre, amelynek elkészítését is jó hangulatban, kooperatívan végeztük: az irodától a tüzet Mikolovics Zsuzsa és Fricska Martin szította, míg Takács Marika az alapanyagok előkészítésénél szorgoskodott. Körünkben üdvözölhettük Dr. Reigl Mariann és Dr. Keresztesi Katalin tanárnőket, valamint  Dr. Jakabházy László és Dr. Hamza István tanár urakat is, így egyúttal egy kisebb tanár-diák találkozó is megvalósult. A korelnök az 1959-ben végzett Werner István volt, de persze a fiatalabb évfolyamokról is számos alumnisunkat köszönthettünk a kötetlen találkozón.

Az ebédkeszítésen kívül játszottunk és vidáman sztorizgattunk. A remek hangulatot csak fokozta Dr. Nemes András tanár úr csodálatos tangóharmonika-játéka az eseményen megjelentek és az arra járók legnagyobb örömére.

„A több mint 2000 fős alumni közösség körében az eseményt megelőzően végzett online felmérés és a résztvevőktől kapott pozitív visszajelzések, illetve igények tovább erősödött bennünk a gondolat, hogy ilyen és hasonló kötetlen programok keretein belül is rendszeresen találkozzunk a jövőben" – mesélte lelkesen Dr. Lőkös Dániel.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!