„Nemzetközis” találkozó
2017. december 14.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Szent István Egyetem Nemzetközi Külkapcsolatok Központjának vezetője, Dr. Tarr Zsuzsanna és Dr. Pop Marcel, a Semmelweis Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatóságának igazgatója személyesen látogatta meg egyetemünket az elmúlt napokban.

Nemzetközis találkozó

A találkozó alakalmából Dr. Kádár Judit, a Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatóságának vezetője bemutatta a Testnevelési Egyetem nemzetközi viszonylatban elfoglalt helyét, lehetőségeit. Emellett vendégeinknek bemutatta az igazgatóság munkatársait, kitérve az új kollégákra, Tompai Benjáminra és Szabados Ádámra.

A résztvevők szakmai kérdéseket vitattak meg, előtérbe helyezve az intézményekben már sikeresen megvalósult mobilitási programok tapasztalatait. Dr. Pop Marcel kiemelte, hogy egységesen kell képviselni a magyar felsőoktatást külföldön, láttatni kell minél több magyar intézményt a nemzetközi színtereken és fontos az egyetemek közti szakmai együttműködés a nemzetközi egyetemi térben való elhelyezkedéshez. Dr. Tarr Zsuzsanna konkrét mobilitás pályázatokkal és módszerekkel kapcsolatos jó gyakorlatokat ismertetett.

Ezúton is szeretnénk megköszönni meghívott vendégeinknek a közreműködést, valamint a számunkra jól hasznosítható szakmai információkat, tanácsokat.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!