Továbbképzések pedagógusok számára a TE-n
2018. március 27.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Új módszer, új tudás a mindennapos testnevelésben, avagy a közeljövőben két továbbképzést is szervez a Testnevelési Egyetem a pedagógusok számára. Nem titkolt célunk a fiatalok megszólítása, hogy minél többen válasszanak maguknak sportágat. 

Továbbképzések pedagógusok számára a TE-n

Május 6-án a felnőttképzés kapcsán lesz oktatás, ennek egyértelmű és határozott célja az iskolai nevelési koncepciók, helyi tantervek, pedagógiai programok kitöltése olyan elemekkel, amelyek biztosítják a gyermekek testi, lelki és szellemi egészségéhez szükséges feltételeket. 

Május 4. és 6. között akkreditált továbbképzéseket szervez egyetemünk, a 30 órás (elméleti és gyakorlati) pedagógus képzéssel 30 kreditpontot lehet megszerezni. A program egyrészt sokrétű, célirányos és hasznos, s a képzésben részt vevők számára egyebek mellett lehetőség nyílik csatlakozni a program keretében létrejövő szakmai hálózathoz, amelynek rendszerében mentorok segítik további szakmai munkájukat. Ezt azért érdemes hangsúlyozni, mert szeretnénk, hogy a testnevelő tanárok aktívan kapcsolódjanak be e korszerű, innovatív, szakmai kapcsolatokat kialakító rendszerbe, amely rendkívül hatékonyan segíti a testnevelő kollégák munkáját.

A projekt során több sportágat, témakört tárgyaltunk, most a sportágak közül a kézilabdához kötődő kérdésekre, felvetődő problémákra van lehetőség részletesebben választ kapni. A jelentkezés feltételei: legalább átlagos egészségügyi állapot igazolása házi/üzemi orvos által; felsőoktatási intézményben megszerzett oklevél, diploma; tanító vagy testnevelő szakos általános iskolai tanár vagy testnevelő szakos középiskolai tanár vagy testnevelő-edző végzettség.

Mindkét képzésre április 20-ig lehet jelentkezni, előbbi díja 10 ezer, utóbbié 40 ezer forint.

Részletes tájékoztató és jelentkezési lehetőség a virtualcampus.tf.hu oldalon.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!