Jubileumi Diplomaosztó: A megelevenedő múlt (GALÉRIA!)
2018. június 15.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Csütörtökön megelevenedtek a régi idők a Testnevelési Egyetemen, a Hepp Ferenc teremben ugyanis átadták a jubileumi díszokleveleket. Az ötven éve végzett hallgatóink arany, a hatvan éve végzettek gyémánt, a hatvanöt éve végzettek vas, míg a hetven éve végzettek gránit oklevelet kaptak.
 
 
„Öröm volt látni, hogy mennyien tértek vissza a Testnevelési Egyetemre – mondta megkeresésünkre Végh László, az Alumni és Karrier Iroda vezetője. – Az ötven évvel ezelőtt végzettek közül nyolcvanan, a hatvan éve végzettek közül negyvenen, a hatvanöt éve végzettek közül kilencen, míg a hetven éve végzettek közül hárman voltak jelen e díszes eseményen. Az egyetem két emblematikus, legendás figurája, professzora, dr. Istvánfi Csaba korábbi rektor, illetve dr. Nyerges Mihály egykori dékán is az idén vehetett volna át díszoklevelet, sajnos egyikük sem érhette meg ezt a napot.”
 
Jubileumi Diplomaosztó 2018

Újra együtt (Fotó: Józsa Elena /TF)

Az emlékezetes csütörtöki eseményt prof. dr. h. c. Mocsai Lajos rektor úr nyitotta meg, köszöntötte és méltatta a megjelenteket, majd bemutatta az éppen zajló fejlesztéseket: hogyan is néz majd ki az Alkotás, illetve a Csörsz utcai tömb, miután az utolsó munkálatok is befejeződnek. A díszokleveleket Mocsai Lajos, valamint dr. Hamar Pál és dr. Sterbenz Tamás rektorhelyettesek adták át régi hallgatóinknak.
 
Az ünnepség lezárásaként egyetemünk vezetői meghívták ebédre a jelenlévőket, az asztal mellett tovább lehetett nosztalgiázni, felidézni a régi, szép időket. A közös nosztalgiázás képeit galériánkra kattintva nétheti meg.
 
(fotó: Józsa Elena)

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!