Jelentkezés a Lovaskultúra oktató másoddiplomás képzésre
2018. augusztus 6.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
A szeptemberben induló évfolyamba vannak még szabad helyek! A pótfelvételi időpontja 2018. augusztus 22., szerda, jelentkezési határidő 2018. augusztus 13.
 
 
Az idén több év után újra a Pasaréti Honvéd Lovarda adott otthont a Testnevelési Egyetem Lovaskultúra oktató felsőfokú szakirányú továbbképzésének júniusi felvételi vizsgájához.
 
Lovas3
 
A lovarda múltja több mint száz évre tekint vissza, falai közül került ki több olimpikon, világbajnok, magyar bajnok a lovassport szakágai, illetve az öttusasport képviselői közül. A lovarda teljes területe 2008 áprilisában fővárosi műemléki védettség alá került, az épületek többsége változatlan formában a mai napig látható. A vizsga során a felvételizők motivációs beszélgetés után számot adtak az idomító lovaglásban szerzett gyakorlatukról egy alapfokú díjlovasprogram lelovaglásával. A felvételi során több végzett hallgatónk segítette a másoddiplomás képzésre jelentkezőket, aminek köszönhetően a vizsga családias hangulatban zajlott. A vizsgabizottság tagjai Protzner Anna, a Lovassportok Csoport vezetője, Zupán Péter lovas szakmai vezető, Dóka Ágnes oktatásszervező és Balog Orsolya, a Lovassportok Csoport tanára voltak.
 
lovas1
 
A pótfelvételi vizsgára jelentkezni a határidőre leadott, szabályosan kitöltött jelentkezési lappal és orvosi igazolással lehet. A jelentkezési lap mellé kérjük csatolni az alapdiploma másolatát. A jelentkezést postai úton a Lovassportok Csoport címére vagy aláírással szkennelve a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldve egyaránt elfogadjuk.
 
Bővebb információ a képzésről: www.lovaskultura.net
2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!