Kérdőív sportszülőknek
2018. december 3.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Testnevelési Egyetem Pszichológia és Sportpszichológia tanszékének oktatói egy nemzetközi szinten is egyedi vizsgálatot indítottak, amelynek célja, hogy felmérje a sportoló fiatalok szüleit – hogyan élik meg gyermekük sportkarrierjét, milyen nehézségekkel szembesülnek, milyen hatással van rájuk mindaz, amit sportszocializációnak neveznek.

A kutatást Kovács Krisztinaa Fejben dől el és a Gyereklélek sportcipőben című, sportpszichológiai könyvek társszerzője vezeti. A vizsgálat fő célja, hogy felismerje és azonosítsa mindazokat az akadályokat, amelyekkel a szülők találkozhatnak, közvetett módon segítve ezzel gyermekük fejlődését. 

Vegyenek részt Önök is ebben a hazai szinten mérföldkőnek számító kutatásban, amely maximum 20 percet vesz igénybe. A személyiségi jogok védelme érdekében a felmérés névtelenül zajlik, a kapott eredmények tudományos szempontból kerülnek felhasználásra.

A kérdőív itt található.

További információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kérdőív sportszülőknek

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!