Nemzetközi Hallgatói Mobilitás Nap (beszámoló)
2019. február 22.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatóságának szervezésében nagy sikert aratott a Nemzetközi Hallgatói Mobilitás Nap, amelyre február 20-án került sor a Testnevelési Egyetem (TE) új épületének földszintjén.

 

Nemzetközi Hallgatói Mobilitás Nap

A szakmai napon a Campus Mundi Program, Erasmus Student Network Health Bp, Meló Diák – Camp America szervezetek és a Mobilitási Iroda képviseltette magát. A kitelepült szervezetek képviselőivel személyesen találkozhattak a hallgatók, közvetlenül érdeklődhettek a mobilitási lehetőségekről az aulában felállított standoknál.

Nemzetközi Hallgatói Mobilitás Nap

Délután előadások keretében az Erasmus+ programról tájékoztatta Molnár Bianka, a TE nemzetközi mobilitás koordinátora az érdeklődő hallgatókat. Ezt követően a mobilitási programban korábban részt vevő Juhász Janka, Ferencz Anna, Kiss Roland hallgatók és Füstös Fanni, a Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatóságának (NKI) munkatársa tartott élménybeszámolót.  A Campus Mundi Program pályázati referensének, Vaprezsán Viktóra, végül Rasovszky Miklós projektvezető tájékoztatója a Camp Amerika nyári amerikai gyerektáboroztatási programról zárta a napot.

A nemzetközi hallgatói mobilitási napon szerzett közvetlen ismeretek további nemzetközi programokhoz hozzáférése segítséget nyújtott az egyetemi hallgatók számára. A nap sikerén felbuzdulva az idén további nemzetközi megjelenéseket és programokat tervez a Nemzetközi Mobilitási Iroda.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!