TE-s előadások az ECSS kongresszuson
2019. április 11.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Az idén július 4. és 7. között Prágában rendezik meg a European College of Sport Science (ECSS) kongresszust, amelyre rekord számú, összesen 2224 absztraktot nyújtottak be.

TE-s előadások az ECSS kongresszuson

Az ECSS éves kongresszusa talán a világ egyik legjelentősebb sporttudományi rendezvénye. Bár európai szervezet hirdeti meg, a világ minden tájáról érkeznek résztvevők. 1996-ban a rendezők 457 szereplőt regisztráltak összesen 33 országból; 2018-ban a résztvevők száma már 2 900 volt több mint 70 országból.

A Testnevelési Egyetem (TE) oktatói, kutatói és doktorandusz hallgatói évről évre képviselik az egyetemet és mutatják be kutatási eredményeiket. A konferencián az idén tízperces előadásra, e-poszterre vagy hagyományos poszterre lehetett jelentkezni A beosztást a kongresszus tudományos bizottsága végzi. Előadásával részt vesz Dr. Soós István, a Pedagógia és Módszertani Tanszék kutatóprofesszora, Dr. Petridis Leonidas, a Terhelésélettani Kutató Központ munkatársa és Kovács Bence PhD hallgató is. E-poszterrel Pálinkás Gergely, Tróznai Zsófia, Utczás Katinka, és Tánczos Bettina vesz majd részt a rendezvényen, valamennyien a Terhelésélettani Kutató Központ munkatársai.

A részvételhez gratulálunk, egyúttal sok sikert kívánunk!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!