A magyar sport belülről
2019. május 7.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Az egyetemünk Sportmenedzsment Tanszéke egy új kezdeményezést hívott életre, amelynek célja bemutatni az egyetem hallgatói számára, hogyan is működik a hazai sportélet. Az első alkalom 2019. április 30-án került megrendezésre az Athén teremben, ahol a Magyar Olimpiai Bizottság szemüvegén keresztül vizsgálhattuk a magyar sportot, belülről.

A magyar sport belülről

A kerekasztal beszélgetés vendégei: dr. Kulcsár Krisztián, a MOB elnöke; a moderátor Prof. Dr Géczi Gábor tanszékvezető; Vékássy Bálint, a MOB főtitkára és Ádámfi Attila, a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség ügyvezető igazgatója és egyben a MOB Nemzetközi Kapcsolatok és Sportdiplomáciai Bizottság elnöke 

A szépszámú hallgatóság képet kapott a köztestület működéséről, a hazai sportéletben betöltött szerepéről, az olimpiai eseményekről és az olimpiai sportágakról. A közönség soraiból is számos kérdés érkezett, amelyekre az előadók készséggel és őszintén válaszoltak.

A magyar sport belülről

A beszélgetés végén a meghívottak egyesével megfogalmazták, milyen készségekre és kompetenciákra kell szert tenni egy fiatal hallgatónak, ha a Magyar Olimpiai Bizottság munkatársa szeretne lenni. 

A több mint kétórás beszélgetés egy remek programsorozat első állomása volt, várjuk a folytatást!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!