Történelmi szakmai gyakorlat
2019. július 31.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Történelmi esemény a Testnevelési Egyetem életében: Gulyás Zsombor István Bsc Rekreáció és Egészségfejlesztés szakos hallgató lett az első TE-s „fecske”, aki Európán kívüli szakmai gyakorlatra nyert támogatást a Campus Mundi Ösztöndíjprogram révén.

Intézményünk hallgatója jelenleg a tokiói Nippon Sport Science Universityn tevékenykedik, ahol a kötött- és szabadfogású birkózó egyetemi válogatott, illetve az U23-mas világbajnok csapat felkészülését segíti és vehet részt benne ezáltal aktívan.

Történelmi szakmai gyakorlat

„Nagyon örülök ennek a lehetőségnek, már csak azért is, mert a szakdolgozatomat is ebből a témából írom majd A japán férfi szabadfogású birkózás fejlődésének vizsgálata és összehasonlítása a magyar szabadfogású birkózással címmel. Egy évvel a tokiói olimpia előtt nem is kaphattam volna ennél hasznosabb és jobb lehetőséget a sorstól. Köszönöm a Tempus Közalapítványnak és a TE-nek a segítséget, hogy megvalósulhatott ez a mobilitás” – mondta boldogan Gulyás Zsombor István, akinek ezúton kívánunk sok sikert munkájához és tanulmányaihoz.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!